Stressig shopping
Publicerat den

Kjolar för bara 20 (!!!) spänn, köpte i rosa och lila/blå.
 
Loafers för 150 kr
 
Halsband 99 spänn, armband rosa 30 spänn och Shamballa armband 79 spänn.
 

Idag var det en mycket stressig dag för mig. Vaknade klockan 9 eftersom jag hade en grej att fixa, jag hade sovit klockan sex...så det var lite sömn. Sedan gick jag ut klockan 11 för att fixa några grejer igen. Och så hade jag läkartid vid 14 tiden för mina tandställningar. Så det var ganska stressigt... hade lite tid över så det blev en snabb shopping. Shoppade dessa ovan. Fynda två kjolar för bara 20 kr spänn, tänk vilken fynd!!!
 
Skorna har jag länge letat efter men har inte hittat varken i min storlek eller den modell jag vill ha, men idag hitta jag de skor som jag länge kikat efter. Alltså det är inte de jag letat efter utan bara vanliga loafers men när jag såg de här såg jag de så sa jag att det var de rätta skorna som jag letat efter. 
 
Min gamla Shamballa armband som jag vann för ett tag sen har försvunnit, alltså när jag och min klass åkte till Göteborg så fick en kompis låna min armband för h*n tyckte om den. Men det var i en karusell i Liseberg som den hade ramlat av från handen och inte känt av den. Så idag köpte jag en ny. Jag bara älskar de, ska köpa fler senare. När jag får mer tid alltså, hade knappt tid idag hehe :) Jag är rätt snabb på att shoppa om jag ska va ärlig, mina vänner känner mig och säger ofta så haha :) Om någon säger att jag har en halvtimme på mig att shoppa så kan jag gå runt en hel galleria haha :) fast jag springer då jätte snabbt. Men ibland när det är stor rea så behöver jag mer tid, det kan ta upp till 90 minuter för mig att kika i en butik i lugn och ro, speciellt de butiker som jag tycker om som tex Belle Shoes och Gina Tricot.
 
P.s Är med och tävlar i en blogg som heter http://zahra.webblogg.se och tävlar om en klocka från http://stilrenaklockor.se , hoppas jag vinner:)
 
Lägger upp dagens outfit imorgon, nu ska jag sitta och käka glass.
Ha en fortsatt god kväll!
 
 
 shambella armband

det finns en affär i hallunda centrum som jag tror heter top bijuterier, dem säljer en massa shambella armband i olika modeller och stilar för 60kr styck, dem är jätte fina du kanske ska gå och kika där då sparar du ju en slant :) (butiken har stora skyltar där det står 90% rabbatt går inte att missa)

Svar: Hej! Ja, jag känner till affären och det var därifrån jag köpte de. Men jag var lite osäker på priset, trodde de kostade 80 men efter att jag läst din kommentar såg jag på kvittot att de kostar 60 kr. Tack!
livetsnyheter.blogg.seURL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?