Lite "tankar"
Publicerat den

Vill först börja med att be om ursäkt för jag inte bloggat på en vecka, det är inte jag som låter bloggen utan uppdatering i över fyra dagar hihi. Men det händer saker hela tiden runt omkring mig som gör att jag måste tänka på de och inte bara bloggen. Dvs de är viktigare. 

Här skriver jag inte om vad som händer med mig utan om mina "tankar" just nu, om ni inte orkar läsa, så är det bara att scrolla under)

Jag har varit lite arg på sociala medier, som tex instagram, Facebook, mailen osv...
För något år sen så hackades min mail och allt som var inuti gick bort. Tills idag kan jag inte öppna den fortfarande men det har jag glömt. Alltså det är inte så stor grej just nu. 

Men i lördags så vaknade jag med att titta runt lite på instagram. Allt gick bra men efter nån timme så ladda jag ner massa appar för att underhålla mig. En av apparna var instavideo där man fixar videos till sin instagram. När den blev klar så stod det: "logga in" så jag försökte att logga in men det gick inte. Jag trodde att det var fel på appen men när jag försökte gå in i min vanliga instagram så gick det inte heller! Jag visste direkt att den har hackats också. 

Jag kan inte gå in på min instagram mer utan bara mina vänner kan se profilen. Jag blev så himla arg för alla mina bilder som jag hade, kunde jag inte spara något mer. Så de raderades från min telefon också. Jag hade ungefär 250 bilder där. Och så gick alla bort!!! 

Och just idag hände det något i skolan som är bra men det känns som att det behövs något mer. (Berättar tyvärr inte vad) jag vet inte vad det kan vara. Men något som skulle göra det ännu bättre. Jag hoppas att det blir bra i de närmaste dagarna. Det är alltså något positivt i skolan men som sagt... Det behövs lite mer. 

Oj, nu blev det lite för deppigt, men kände att jag måste få ut lite ur mig. 

Vi får ändra inlägget till något positivt haha...
Jag köpte lite plagg igår. Det blev en assnygg kavaj och en basic (?) tröja. Vet inte riktigt om det är basic hihi.NAMN
 

MAIL


URL

Spara?