Då var det sista dagen i Hemtex i dag :(
Publicerat den

Den hr inlägget skrev jag den 24 februari 2012 klockan 23.48 men den kom upp nu.
F*an jag skrev minst tre inlägg, varför är de inte uppe!!!??
Då var min Prao slut idag! Vill gärna ta tillbaka tiden från början. Det var så kult och roligt att få jobba i Hemtex. Jag rekomenderar platsen enormt mycket. Det var så sorgligt när jag skulle säga hej då till alla. Jag skulle börja gråta. Jag är jätte känslig vid det här. Alla var så snälla att de ville bjuda mig på något. Till exempel var det en som ville bjuda mig på Ben & Jerry glass.
När jag skulle byta om för att lämna deras tröja som jag haft nu i två veckor så får jag syn på ett paket som finns i köket och det stod Zeinab på den. Sen kom min kollega och sa, det här är till dig! Det var alltså en present till mig. Jag blev så jätte glad att jag kramade henne jätte hårt.
I morse när vi jobbade så frågade butikschefen vad är min favorit färg och då svarade jag direkt, ROSA!  Jag märkte inget varför han frågade efter det. Men när jag öppnar paketet så ser jag att de har lagt en Badhandduk och en vanlig handduk som är rosa. Ni anar inte hur glad jag blev.
Sen har Globen Hemtex fest i morgon. Vi blåste en massa ballonger idag för er. Hemtex har blivit bättre än förut på tre år eller vad det nu var igen, kommer inte ihåg. Men de kommer bjuda på kakor, kaffe, saft och massa annat gott.
De bjöd mig, men jag vet inte om jag ska gå eller inte. Men jag tror inte jag orkar. Jag tror jag får slappna av lite efter de här två veckorna.
Min fina paket som jag fick av de.
" Tack för den här tiden tjejer :) Hoppas vi ses snart igen. /Hemtex Gänget.En badhandduk och en vanlig handduk.

Vi blåste ballonger men alla smälldes haha :) Så de fick blåsas upp i dag ( Lördag)NAMN
 

MAIL


URL

Spara?