Bloggpaus
Publicerat den

Hej bloggen! Ville bara säga att jag måste ta en fet bloggpaus för jag har inte lust med bloggen. Har andra saker för mig att göra än bloggen. 
Så ni får ha det bra så länge. 

KramSpets och volang
Publicerat den

Hellu!
Allt bra med er? Det är bra hos mig om ni undrar hihi. Sitter just nu och dunkar musiken på högsta volymen medan jag pluggar. Ja, jag kan koncentrera mig mer när jag har musik. 

Idag åkte jag och mamma till Farsta och lämnade hennes iphone på service. Det var något fel med telefonen. När vi var klara tittade vi runt i butikerna. Fick med mig en assnygg volangtopp med spets för bara 129:- utan rea!! Fick panik när jag såg den och ba... Nu måste jag få tag på en haha. 


Dålig bild som vanligt :) Lite "tankar"
Publicerat den

Vill först börja med att be om ursäkt för jag inte bloggat på en vecka, det är inte jag som låter bloggen utan uppdatering i över fyra dagar hihi. Men det händer saker hela tiden runt omkring mig som gör att jag måste tänka på de och inte bara bloggen. Dvs de är viktigare. 

Här skriver jag inte om vad som händer med mig utan om mina "tankar" just nu, om ni inte orkar läsa, så är det bara att scrolla under)

Jag har varit lite arg på sociala medier, som tex instagram, Facebook, mailen osv...
För något år sen så hackades min mail och allt som var inuti gick bort. Tills idag kan jag inte öppna den fortfarande men det har jag glömt. Alltså det är inte så stor grej just nu. 

Men i lördags så vaknade jag med att titta runt lite på instagram. Allt gick bra men efter nån timme så ladda jag ner massa appar för att underhålla mig. En av apparna var instavideo där man fixar videos till sin instagram. När den blev klar så stod det: "logga in" så jag försökte att logga in men det gick inte. Jag trodde att det var fel på appen men när jag försökte gå in i min vanliga instagram så gick det inte heller! Jag visste direkt att den har hackats också. 

Jag kan inte gå in på min instagram mer utan bara mina vänner kan se profilen. Jag blev så himla arg för alla mina bilder som jag hade, kunde jag inte spara något mer. Så de raderades från min telefon också. Jag hade ungefär 250 bilder där. Och så gick alla bort!!! 

Och just idag hände det något i skolan som är bra men det känns som att det behövs något mer. (Berättar tyvärr inte vad) jag vet inte vad det kan vara. Men något som skulle göra det ännu bättre. Jag hoppas att det blir bra i de närmaste dagarna. Det är alltså något positivt i skolan men som sagt... Det behövs lite mer. 

Oj, nu blev det lite för deppigt, men kände att jag måste få ut lite ur mig. 

Vi får ändra inlägget till något positivt haha...
Jag köpte lite plagg igår. Det blev en assnygg kavaj och en basic (?) tröja. Vet inte riktigt om det är basic hihi.
Middag med fina vänner i Kista
Publicerat den

Hejsan bloggen! 
Åh, så skönt att det är fredag idag. Har längtat hela veckan efter den här dan' haha. 

Ursäkta att jag varit så slarvig de senaste dagarna med bloggen men har tyvärr inte haft tid. Jag hade samhällsprov idag så satt och pluggade ihjäl mig haha. 

Men men... I onsdags eftermiddag så drog jag med mina gamla klasskamrater och käkade middag i kista. Det blev middag samt fika.....Det var hur gott som helst. 

Vad har ni gjort under veckan då?Tre valfria glasskulor med sås, grädde, banan och marängsviss.